• 100% Privacy waarborg
  • Persoonlijke advies
  • ISO-gecertificeerd lab
  • Eenvoudig zelf afnemen
  • Assistentie & Support

Effect van lifestyle veranderingen

Uw gezondheid wordt gedeeltelijk bepaald door uw genen en gedeeltelijk door uw lifestyle. Wilt u erachter komen of het opvolgen van de adviezen op basis van uw DNA ook effect heeft op uw gezondheid? Dit kan middels periodiek bloedonderzoek. Uit een paar druppels bloed kunnen we opmaken wat bijvoorbeeld uw cholesterol of vitamine D niveau is op dit moment.

Eenvoudig zelf thuis afnemen via vingerprik
Biedt grip op uw lifestyle veranderingen
Geeft u inzicht in uw huidige bloedwaarden

bloedkit compleet

Easy Home Test Allergie

PrintenE-mailadres
Met de Easy Home Test Allergie kunt u testen of er meer specifieke IgE antistoffen in uw bloed zitten dan gemiddeld.
Allergie, Easy home test, allergie easy homeAllergie test
Basisprijs€ 12,80
Basisprijs voor variant€ 12,80
Verkoopprijs: € 15,49
Verkoopprijs zonder BTW: € 12,80
Korting
Bedrag BTW€ 2,69
Standaard prijs:
Download handleiding
Beschrijving

Met de Easy Home Test Allergie kunt u testen of er meer specifieke IgE antistoffen in uw bloed zitten dan gemiddeld.

Door middel van een vingerprik met een lancet brengt u een druppel bloed in contact met een pipet die automatisch vult met uw bloed. Via de pipet brengt u het bloed aan op het testplaatje. U wacht even totdat het bloed naar de bodem van het testplaatje is gezakt en voegt dan 4 tot 5 druppels van de bijgeleverde vloeistof toe. Na minimaal 10 en maximaal 15 minuten is het resultaat af te lezen. De uitslag wordt afgelezen als positief of negatief.

Wat detecteerd de Easy home test Allergie:

De test detecteert antistoffen in uw bloed die men immunoglobuline E (IgE) noemt. Een hoog IgE gehalte houdt verband met een verhoogde vatbaarheid voor allergieën. Bij een positief resultaat heeft u last van een allergie of aanleg voor een allergie. De test toont niet aan waarvoor u allergisch bent. De huisarts kan een laboratoriumtest laten uitvoeren om te bepalen waarvoor u precies allergisch bent.


De test kan op een willekeurig tijdstip gedurende de dag worden uitgevoerd als men last heeft van symptomen die geassocieerd kunnen worden met allergie. Het is niet noodzakelijk dat u voor gebruik van dit product eventuele medicatie stopt.

Voor een volledige en uitgebreide beschrijving verwijzen wij u graag door naar de bijsluiter van de Easy Home Test Allergie. Lees voor het gebruik van de test de bijsluiter goed door.

Steeds meer mensen hebben last van een allergie en allergie is op dit moment de meest voorkomende chronische ziekte. Ongeveer 25% van de Nederlanders hebben last van een allergie.

Wat is allergie:

Een allergie is een overdreven afweerreactie van het immuunsysteem op allergenen, dit zijn lichaamsvreemde stoffen, waar het lichaam allergisch op reageert. Allergenen kunnen zijn huisstof, honden- en kattenharen, maar ook bepaalde voeding of pollen. Om die allergenen te bestrijden gaat het lichaam meer IgE antistoffen aanmaken dan normaal.

Symptomen van allergie kunnen zijn een loopneus, tranende ogen, rode vlekken, uitslag en hevige niesbuien.
                                                                                            

  • Vraag informatiepakket aan

    Vraag hier uw informatiepakket aan.

    * Alleen voor artsen en therapeuten.

Informatiepakket