• 100% Privacy waarborg
  • Persoonlijke advies
  • ISO-gecertificeerd lab
  • Eenvoudig zelf afnemen
  • Assistentie & Support

Effect van lifestyle veranderingen

Uw gezondheid wordt gedeeltelijk bepaald door uw genen en gedeeltelijk door uw lifestyle. Wilt u erachter komen of het opvolgen van de adviezen op basis van uw DNA ook effect heeft op uw gezondheid? Dit kan middels periodiek bloedonderzoek. Uit een paar druppels bloed kunnen we opmaken wat bijvoorbeeld uw cholesterol of vitamine D niveau is op dit moment.

Eenvoudig zelf thuis afnemen via vingerprik
Biedt grip op uw lifestyle veranderingen
Geeft u inzicht in uw huidige bloedwaarden

bloedkit compleet

Easy Home Test Lyme - Tekenbeet

PrintenE-mailadres
De Easy Home Test Lyme – Tekenbeet spoort vanaf 2 tot 4 weken na de tekenbeet de aanwezigheid op van antistoffen tegen Borrelia in uw eigen bloed
Easy Home Test LymeEasy Home Test Lyme
Basisprijs€ 16,52
Basisprijs voor variant€ 16,52
Verkoopprijs: € 19,99
Verkoopprijs zonder BTW: € 16,52
Korting
Bedrag BTW€ 3,47
Standaard prijs:
Download handleiding
Beschrijving

 

De Easy Home Test Lyme – Tekenbeet spoort vanaf 2 tot 4 weken na de tekenbeet de aanwezigheid op van antistoffen tegen Borrelia in uw eigen bloed

Let op: De Borrelia bacterie kruipt na besmetting in uw cellen en is dan niet meer goed te detecteren. Deze test kan alleen werken als u de test vanaf 2 tot 4 weken uitvoert. Het is dan ook belangrijk dat u bij iedere verdachte tekenbeet direct uw huisarsts raadpleegt en zelf zo snel mogelijk een zelftest uitvoert. Veel mensen wachten te lang ''kijken het even aan'' waarna de Borrelia bacterie niet meer goed te vinden is in uw bloed!

Door middel van een vingerprik met een lancet brengt u een druppel bloed in contact met een pipet die automatisch vult met uw bloed. Via de pipet brengt u het bloed aan op de testcassette. U wacht even totdat het bloed naar de bodem van het testplaatje is gezakt en voegt dan 4 tot 5 druppels van de bijgeleverde vloeistof toe. Na minimaal 10 en maximaal 15 minuten is het resultaat af te lezen. De uitslag wordt afgelezen als positief of negatief.

Met de Easy Home Test Lyme met u specifieke antistoffen bij een Lyme besmetting

De Easy Home Test Lyme Tekenbeet test op de IgM antistoffen (immunoglobuline M). Wanneer u geïnfecteerd bent met de Borrelia bacterie, produceert het immuunsysteem specifieke IgM antistoffen tegen deze bacterie. De antistoffen circuleren in het bloed en binden zich op de aangetroffen bacteriën. De test kan de aanwezigheid van deze antistoffen in het bloed aantonen.

De test kan worden uitgevoerd vanaf 2 tot 4 weken na de tekenbeet of als er roodheid verschijnt rondom de plek waar de teek heeft gebeten. Bij twijfel altijd de huisarts consulteren.

Voor een volledige en uitgebreide beschrijving verwijzen wij u graag door naar de bijsluiter van de Easy Home Test Lyme - Tekenbeet. Lees voor het gebruik van de test de bijsluiter goed door.

Wat is lyme precies

De ziekte van Lyme (Borreliose) is een ziekte die het zenuwstelsel aantast en kan leiden tot ernstige neurologische aandoeningen. Het is belangrijk om de ziekte van Lyme in een zo vroeg mogelijk stadium te behandelen, zodat de kans op chronische klachten wordt verminderd.

De ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door de Borrelia bacterie. Deze bacterie wordt vooral doorgegeven door teken. Teken zijn insecten die leven in struikgewassen en bossen van gematigde klimaatzones. Deze insecten kunnen besmet worden met de Borrelia bacterie. Deze bacterie kan vervolgens worden doorgegeven aan mensen door middel van een beet op arm, been of ander deel van het lichaam dat niet beschermd is met kleding.

Circa 3 tot 10 dagen na de beet, of zelfs enkele weken/maanden later, kan een ontsteking ontstaan en roodheid (erytheem) verschijnen rondom de plek van de beet in de vorm van een ringvormige plek. In meer dan 50% van de gevallen ontstaat er echter geen rode kring terwijl u wel besmet kunt zijn met de Borrelia bacterie. Het is daarom belangrijk om uzelf te testen, en vervolgens direct uw huisarts te raadplegen.

 

Lees onze blog over Lyme !

WE hebben een blog geschreven om nog meer informatie te geven over de ziekte van Lyme.

Klik hier om direct naar de blog te gaan, of klik op onderstaande afbeelding !

 

 

Teek2

 

  • Vraag informatiepakket aan

    Vraag hier uw informatiepakket aan.

    * Alleen voor artsen en therapeuten.

Informatiepakket