• 100% Privacy waarborg
  • Persoonlijke advies
  • ISO-gecertificeerd lab
  • Eenvoudig zelf afnemen
  • Assistentie & Support

Effect van lifestyle veranderingen

Uw gezondheid wordt gedeeltelijk bepaald door uw genen en gedeeltelijk door uw lifestyle. Wilt u erachter komen of het opvolgen van de adviezen op basis van uw DNA ook effect heeft op uw gezondheid? Dit kan middels periodiek bloedonderzoek. Uit een paar druppels bloed kunnen we opmaken wat bijvoorbeeld uw cholesterol of vitamine D niveau is op dit moment.

Eenvoudig zelf thuis afnemen via vingerprik
Biedt grip op uw lifestyle veranderingen
Geeft u inzicht in uw huidige bloedwaarden

bloedkit compleet

Easy Home Test Pfeiffer

PrintenE-mailadres
Met de Easy Home Test Pfeiffer test je zelf je eigen bloed op de aanwezigheid van specifieke antistoffen tegen het Epstein-Barr virus. Nu voor €15,49.
Easy Home Test PfeifferEasy Home Test Pfeiffer
Basisprijs€ 12,80
Basisprijs voor variant€ 12,80
Verkoopprijs: € 15,49
Verkoopprijs zonder BTW: € 12,80
Korting
Bedrag BTW€ 2,69
Standaard prijs:
Download handleiding
Beschrijving

 

Met de Easy Home Test Pfeiffer test u zelf uw eigen bloed op de aanwezigheid van specifieke antistoffen tegen het Epstein-Barr virus.

Door middel van een vingerprik met een lancet brengt u een druppel bloed aan op de testcassette. Voeg vervolgens 6 druppels van de bijgeleverde vloeistof toe. Na minimaal 5 en maximaal 10 minuten is het resultaat af te lezen. De uitslag wordt afgelezen als positief of negatief.

Als u geïnfecteerd bent met het Epstein-Barr virus produceert uw lichaam antistoffen tegen dit virus. De test kan de aanwezigheid van deze antistoffen in uw bloed aantonen.

Voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing van de test kunt u hier de bijsluiter downloaden. Lees voor het gebruik van de test altijd de bijsluiter volledig door.

Wat is de ziekte pfeiffer

De ziekte van Pfeiffer is een besmettelijke infectieziekte en wordt ook wel Infectieuze Mononucleose (I.M.) of kissing disease genoemd. Het virus nestelt zich in de speekselklieren waardoor het kan worden overgebracht door zoenen, maar ook door een eenvoudige verkoudheid of via druppeltjes speeksel. Pfeiffer komt vooral veel voor bij jongvolwassenen.

De ziekte wordt veroorzaakt door het Epstein-Barr virus (EBV). Vier tot zeven weken na de besmetting zullen de eerste ziekteverschijnselen optreden.

Symptomen van de ziekte van Pfeiffer zijn vermoeidheid, keelpijn, koorts, lymfeklierzwellingen in hals of liezen en oksels. Vaak is er sprake van een lever- en miltvergroting en een gele verkleuring van de huid.

  • Vraag informatiepakket aan

    Vraag hier uw informatiepakket aan.

    * Alleen voor artsen en therapeuten.

Informatiepakket