• 100% Privacy waarborg
  • Persoonlijke advies
  • ISO-gecertificeerd lab
  • Eenvoudig zelf afnemen
  • Assistentie & Support
DNA lifestyle en privacy

4 veiligheidsfactoren voor uw DNA Lifestyle Onderzoek

Iedereen is verschillend. Diverse leefstijlfactoren, zoals slaapritme, gevoeligheid voor stress, vitamine opname en sportvoorkeuren, zijn gedeeltelijk genetisch bepaald. Ben je je bewust van de natuurlijke werking van je lichaam vanuit je DNA, dan kun je je leefstijl hierop aanpassen. DNA Lifestyle Onderzoek is een middel om persoonlijke leefstijlkeuzes te maken, geen doel op zich.

DNA lifestyle onderzoek

Preventie is een lastig onderwerp als het gaat om de wetenschappelijke onderbouwing van interventies. Simpel gezegd, hoe toon je aan dat je lifestyle er voor heeft gezorgd dat er zich geen aandoening heeft ontwikkeld. En wat was er gebeurd als er geen lifestyle verandering had plaatsgevonden? In de zoektocht naar aanvullende diagnostiek voor healthcare professionals is mijnlabtest.nl opzoek gegaan naar betrouwbare diagnostiek die zowel aanleg (genetica) als actuele status (bloedwaarden) in kaart brengt. Hierdoor willen we gezondheidsrisico’s in een zo vroeg mogelijk stadium in kaart brengen en kijken wanneer deze risico’s zich tot een acuut probleem ontwikkelen. 

hs-CRP onderzoek

Het is erg lastig om het risico op hart- en vaatziekten in te schatten. Steeds meer media berichten dat cholesterol niet verantwoordelijk is voor deze ziekten. Maar wat dan wel?

Vitamine D test

Miljoenen Nederlanders hebben een tekort aan vitamine D. En nog veel meer hebben geen optimale spiegel. Er is de laatste jaren veel onderzoek gedaan naar het belang van vitamine D en wetenschappers zijn tot de conclusie gekomen dat deze vitamine D van enorme waarde is de voor onze gezondheid.  Zo zijn er veel verschillende soorten patiëntengroepen onderzocht en is een duidelijk verband direct dan wel indirect met vitamine D tekorten of in ieder geval geen optimale spiegel. Het is dan ook niets voor niets dat  de Gezondheidsraad Nederlanders middels campagnes informeert om te zorgen voor voldoende inname vitamine D.

Easy home test Lyme

De lente komt het land weer in, helaas ook weer meer kans op teken !

In deze blog wil ik graag wat meer informatie geven over de ziekte van lyme.

Lyme is een zeer lastig ziektebeeld waar veel onduidelijkheid over is, daarnaast is deze ziekte lastig te behandelen en te diagnosticeren.

Dit laatste kunnen we tegenwoordig zelf ondersteunen en ik leg graag uit waarom dit zo belangrijk is....

DNA onderzoek

Alle mensen zijn vrijwel identiek...

Zoals alle levende wezens op aarde, zijn ook de mensen het gevolg van miljoenen jaren evolutionaire ontwikkeling. Het erfelijk materiaal dat onze ontwikkeling en het uiterlijk bepaalt wordt doorgegeven van generatie op generatie – daarom hebben de meeste mensen twee benen en twee handen, vijf tenen aan iedere voet, twee longen en een hart. Dit zijn slechts enkele van de vele gemeenschappelijke fundamentele eigenschappen van de mens. Twee afzonderlijke individuen dragen voor 99,9% hetzelfde erfelijk materiaal....

NutriGene

Interessant artikel over persoonlijke voeding

Vandaag kwam ik een zeer interessant stuk tegen over persoonlijke voeding.
Dit is iets waar we met mijnlabtest.nl natuurlijk zeer actief mee bezig zijn. 
We willen dat consumenten de juiste voeding binnen krijgen, voeding die aansluit bij de individuele behoefte.
We zien heel veel mensen met extreme dieeten aan de gang gaan, dit gaat over het algemeen gepaard met wisselende effecten. Deze wisselende effecten ook wel jojo effect, zijn zonde van de moeite en het geld en uiteindelijk zelfs slecht voor de gezondheid.

Health Insurance 5

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste en meest geavanceerde vormen van diagnostiek beschikbaar voor iedereen. Dit doen we onder andere door onze DNA-analyses; ons DNA Lifestyle onderzoek ‘Nutri-Gene’ en ons DNA Preventief onderzoek ‘Personal-Gene’. Beide onderzoeken kunnen bijdragen aan een gezondere levensstijl en daarmee aan een gezonder en langer leven. Zorgverzekeraar ONVZ vergoed zelfs de kosten van het onderzoek, als het onderzoek door een arts of therapeut wordt voorgeschreven.

DNA Onderzoek Basilicum

Magnesium, iedereen weet dat een lichaam het nodig heeft. Maar wat doet het? Hoe belangrijk is het? En wat als er nu een deficiëntie ontstaat? Ik ga het je uitleggen in deze blog!

80% van de mensen hebben weleens te kampen met een magnesium deficiëntie in hun leven zonder dat zij dit weten. De (gezondheids) consequenties van magnesium deficiëntie zijn erg onderschat.

  • Vraag informatiepakket aan

    Vraag hier uw informatiepakket aan.

    * Alleen voor artsen en therapeuten.

Informatiepakket