• 100% Privacy waarborg
 • Persoonlijke advies
 • ISO-gecertificeerd lab
 • Eenvoudig zelf afnemen
 • Assistentie & Support

Basic-Gene

PrintenE-mailadres
Basic-Gene DNA lifestyle test,
De DNA lifestyle test die gericht is op persoonlijke voeding.
Basic-Gene is ontstaan vanuit de vraag waarom mensen zo verschillend reageren op veranderingen in het voeding.
Zo kan bijvoorbeeld een koolhydraat arm menu er bij sommige mensen voor zorgen dat ze snel afvallen. Echter dit is lang niet bij iedereen even effectief. Vanuit de Basic-Gene DNA test kunnen wij u helpen met uw persoonlijke voedingsplan.
DNA, DNA onderzoek, DNA lifestyle, DNA lifestyle onderzoek, Persoonlijk voedingsplan, Basic-Gene, DNA test
DNA, DNA onderzoek, DNA lifestyle, DNA lifestyle onderzoek, Persoonlijk voedingsplan, Basic-Gene, DNA test
Basisprijs€ 164,46
Basisprijs voor variant€ 164,46
Verkoopprijs: € 199,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 164,46
Korting
Bedrag BTW€ 34,54
Standaard prijs:
Bekijk voorbeeld rapportage

Beschrijving

Basic-Gene DNA leefstijl test

De Basic-Gene DNA leefstijl test is een test met focus op persoonlijke voeding. Basic-Gene is ontstaan vanuit de vraag waarom mensen onderling zo verschillend reageren op voeding. Vanuit de Basic-Gene DNA test kunnen wij je helpen met je persoonlijke voedingsplan. In combinatie met het DNA kookboek heb je een compleet advies om aan de slag te gaan met je persoonlijke voedingsbehoeften.

Binnen het Basic-Gene onderzoek worden de volgende hoofdstukken in kaart gebracht:

Hoofdstukken Basic Gene

Unieke genetische code

Tegenwoordig kampen veel mensen met een te hoog lichaamsgewicht. Niet elk voedingsplan is echter geschikt voor het verliezen van kilo’s; iedereen heeft een unieke genetische code heeft waar unieke voedingsadviezen bij horen. Om deze reden is een persoonlijk voedingsplan, gebaseerd op je genetische aanleg, twee tot drie keer effectiever dan een standaard dieet. Ieder onderzoek bij de Basic-Gene DNA test combineert informatie over je genen met persoonlijk advies, uiteraard met relevante wetenschappelijke achtergrond. Inzicht in je DNA geeft je de handvatten om je leefstijl en eetpatroon aan te passen op een manier die voor jouw lichaam het beste werkt. de DNA Basic-Gene leefstijl test geeft je inzicht in:

 • Je reactie op verzadigde vetten
 • Je reactie op onverzadigde vetten
 • Je reactie op koolhydraten
 • Afbraak van alcohol
 • Afbraak van caffeïne
 • Afbraak van lactose
 • Afbraak van gluten
 • Je vitamine B6 behoefte
 • Je vitamine B12 behoefte
 • Je vitamine D behoefte
 • Je foliumzuur behoefte
 • Je ijzer behoefte
 • Je kalium behoefte
 • Je reactie op zout

Privacy waarborg

Privacy en DNA is een zeer belangrijke combinatie. Jouw privacy is belangrijk voor ons en we leggen graag uit waar wij rekening mee houden.

1. Omvang dataset
Big Data is populair, ook in de wereld van DNA onderzoek. Sommige DNA bedrijven bekijken duizenden genen en leveren maar een kleinschalig rapport aan de consument. We noemen dit datagedreven bedrijven en staan hier ver vandaan. Mijnlabtest kijkt alleen op de plaatsen in het DNA die nodig zijn voor het maken van je rapport, en nergens anders. Hetzelfde geldt voor ons laboratorium in Scandinavië.

2. Europees laboratorium
Ons laboratorium is gevestigd in Scandinavië, voor ons een bewuste keuze. Veel DNA materiaal wordt naar Amerika gestuurd, maar vanwege de Amerikaanse Patriot Act zijn gegevens lastiger te beschermen. Om die reden is er ook een EU-US privacy shield nodig wanneer er gevoelige gegevens met Amerika gedeeld worden.

3. Barcode systeem
Onze DNA testen bevatten een registratiecode met een extra beveiligingscode en we hanteren een systeem dat herkent of een sample is ingevoerd. Ons lab ontvangt enkel het sample met de barcode en beschikt dus nooit over persoonsgegevens.

4. Geen enge ziektebeelden
Als je een DNA leefstijl onderzoek aanvraagt wil je wellicht niet met ziektebeelden geconfronteerd worden. Wij begrijpen dit en zorgen ervoor dat een leefstijlonderzoek ook echt alleen over leefstijl gaat, niet over ziekten. Dit is overigens niet vanzelfsprekend; er zijn DNA onderzoeken die ziektebeelden in leefstijlpakketten verwerken.

5. Het recht vergeten te worden
Mijnlabtest is geen datagedreven bedrijf, wij vinden het geen enkel probleem als je je gegevens wilt laten verwijderen. We slaan een kopie van je rapport op zodat we je een kopie kunnen sturen mocht je je rapport kwijt zijn. Als je niet wilt dat we je rapport of gegevens bewaren dan kun je dat bij ons aangeven en zorgen wij ervoor dat alles verwijderd wordt.

Waar moet een goed DNA onderzoek aan voldoen

VINKJEWaarborging van je privacy
VINKJEOverzichtelijke en bruikbare adviezen 
VINKJENiet meer data genereren dan nodig is voor het rapport
VINKJEUitvoering in Europees ISO gecertificeerd laboratorium
VINKJEBewezen effectieve genmuaties (SNP's) gebruiken

 • Vraag informatiepakket aan

  Vraag hier uw informatiepakket aan.

  * Alleen voor artsen en therapeuten.

Informatiepakket