Inloggen

Inloggen Mijnlabtest.nl

Username *
Password *
Onthouden

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Mijnlabtest.nl

DNA Lifestyle Onderzoek - Nutri-Gene

PrintenE-mailadres
Met het Nutri-Gene DNA lifestyle onderzoek kunt u het ideale genetische dieet samenstellen. Op basis van uw DNA kunnen we een DNA-Lifestyleplan samenstellen, volledig afgestemd op de behoefte van uw eigen lichaam.
DNA-OnderzoekNutri-Gene
DNA-Onderzoek, DNA lifestyle onderzoek, DNA testNutri-Gene
DNA-OnderzoekNutri-Gene
DNA-OnderzoekNutri-Gene
Met levering Geen verzendkosten voor € 0,00
Basisprijs€ 329,75
Basisprijs voor variant€ 329,75
Verkoopprijs: € 399,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 329,75
Korting
Bedrag BTW€ 69,25
Standaard prijs:
Voorbeeldrapport
Beschrijving

Video


Het Nutri-Gene DNA lifestyle onderzoek is uniek in Nederland

Een persoonlijk lifestyle plan gebaseerd op uw DNA, op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten

De Nutri-Gene DNA analyse is een persoonlijke genetische test die u helpt om uw lifestyle te verbeteren. Het ontrafelen van DNA onderdelen duurde tot voorkort zo lang dat dit soort DNA onderzoeken onbereikbaar waren. De komst van innovatieve apparatuur brengt hier verandering in. Het onderzoek bevat meer dan 130 genetische variaties. Alle genen die we meten bevatten de meest betrouwbare genetische markers met een wetenschappelijk aangetoond effect.

Unieke genetische code

Iedereen heeft een unieke genetische code en daar horen unieke voedingsadviezen bij. Daarom is een persoonlijk genetisch voedingsplan twee tot drie keer effectiever dan een standaard dieet. Iedere analyse combineert informatie over uw genen met persoonlijk advies, uiteraard met relevante wetenschappelijke achtergrond. Door middel van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten kunnen we u inzicht geven in onder andere:

- De werking van uw stofwisseling
- Welke vitamine en mineralen u lichaam nodig heeft
- Uw reactie op o.a. koolhydraten, vetten, cafeïne en alcohol
- Persoonlijk sportadvies dat aansluit op uw persoonlijke behoefte

We kunnen u vervolgens aan de hand van uw persoonlijke genetische test adviseren over wat voor u de ideale voedingsgewoonten zijn en welke sporten het beste passen bij uw lichaam.

De inhoud van uw DNA lifestyle onderzoek: 35 individuele analyses verdeeld in acht onderwerpen

Onze stofwisseling wordt voor een gedeelte bepaald door onze genen. Dat betekent dat ieder individu anders op voeding reageert. De wijze waarop ons lichaam vetten, eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen opneemt, is voor een gedeelte afhankelijk van ons genetisch profiel. Naast ons genetische profiel spelen omgevingsfactoren en sociale factoren een rol. Na het uitvoeren van ons persoonlijk genetische onderzoek komen er maar liefst 35 analyses, die worden verdeeld in de volgende onderwerpen naar voren:

9 hoofdstukken Nutri Gene

Het DNA lifestyle onderzoek en uw sportbehoefte

Uw genen bepalen deels welk soort sport u meer nodig heeft. Leer uw lichaam kennen aan de hand van het DNA onderzoek en pas uw sportactiviteiten aan op de eigenschappen van uw lichaam. Ons DNA onderzoek is de eerste stap naar een persoonlijk sportplan gebaseerd op de eigenschappen van uw lichaam. Uw persoonlijk genetisch profiel geeft u advies over uw meest geschikte trainingstype en waarschuwt u als u gevoelig bent voor blessures. We onderzoeken onder andere de volgende onderdelen:

- Spierstructuur
- Sporttype: duursporter of sprinter
- Uw VO2 max potentieel (uithoudingsvermogen)
- Herstelvermogen na een training
- Vetverbranding tijdens duursport
- Aanleg om spiervolume te verhogen
- Pompvermogen van uw hart

Pas uw lifestyle aan op uw genetisch profiel

Dankzij onze Nutri-Gene analyse leert u meer over uw persoonlijke vitamine- en mineraalbehoeften. Met behulp van onze persoonlijke adviezen bij de genetische test kunt zelf het ideale dieet samenstellen. Zo krijgt u een dieet dat u voor een langere periode gezond en vitaal zal houden. Daarnaast zult u leren wat u het beste kunt doen om uzelf te beschermen tegen schadelijke stoffen in uw omgeving waar u eventueel gevoelig voor bent. Het genetische onderzoek bevat onder meer de volgende categorieën:

- Vitaminebehoeften
- Mineraalbehoeften
- Biologische veroudering
- Oxidatieve stress

Hoe werkt het Nutri-Gene genetisch onderzoek?

1. Speekselmonster
Om uw genen te analyseren hebben we een speekselmonster nodig. Dit speekselmonster dient u retour te sturen. De retourenveloppe treft u bij uw bestelling, samen met een handleiding en retourgegevens.

2. Analyse
Uw DNA zal aan de hand van de nieuwste technologieën bestudeerd worden in een van onze gecertificeerde Europese laboratoria. Wanneer wij uw speekselmonster binnen hebben duurt het ongeveer nog vijf weken tot u de resultaten mag verwachten: één week voor transport, drie weken voor analyse en één week voor het drukken en verzenden van het rapport.

3. Het rapport
U kunt er voor kiezen om uw genetisch profiel in PDF digitaal te ontvangen, of u kunt er voor kiezen om een prachtig naslagwerk te krijgen in boekvorm. Op onze website kunt u een voorbeeldrapport bekijken.

4. Privacy waarborg
Privacy en vertrouwelijkheid zijn bij al onze DNA onderzoeken gewaarborgd. Uw resultaten worden niet gedeeld en indien gewenst volledig verwijderd. We werken met een Europees laboratorium gevestigd in Scandinavië

5. Vital-App
Uw Nutri-Gene DNA analyse is perfect te combineren met onze Vital-App.
De App bied onze DNA adviezen in kleine overzichtelijke stukken aan, dit zorgt voor een praktisch gebruik. Omdat u uw bloeduitslagen zichtbaar kunt maken in de App, kunt u de lifestyle veranderingen monitoren. De App bied u op een gemakkelijke en laagdrempelige manier persoonlijke informatie die u overal kunt raadplegen.

Vital-App

Waar moet een goed DNA onderzoek aan voldoen

VINKJEWaarborging van uw privacy
VINKJEOverzichtelijke en bruikbare adviezen 
VINKJENiet meer data genereren dan nodig is voor het rapport
VINKJEUitvoering in Europees laboratorium
VINKJEBewezen effectieve genmuaties (SNP's) gebruiken

Meer weten: lees onze DNA blog

 

  • Vraag informatiepakket aan

    Vraag hier uw informatiepakket aan.

    * Alleen voor artsen en therapeuten.