• 100% Privacy waarborg
  • Persoonlijke advies
  • ISO-gecertificeerd lab
  • Eenvoudig zelf afnemen
  • Assistentie & Support

Nutri-Gene

PrintenE-mailadres
Het Nutri-Gene DNA lifestyle onderzoek is gericht op lifestyle optimalisatie en preventie.
Ons onderzoek bied een compleet overzicht van uw aangeboren aanleg aangaandep 32 lifestyle onderdelen.
Zeker in combinatie met de VitalApp kunt u actief met uw lifestyle aan de slag. Met behulp van onze bloedonderzoeken kunt u monitoren of uw lifestyle veranderingen ook effect hebben op uw bloedwaarden. Op deze wijze maken we preventie inzichtelijk.
DNA, DNA onderzoek, DNA lifestyle, DNA lifestyle onderzoek, Persoonlijk voedingsplan, Kans op ziekten, Medicatie response
DNA, DNA onderzoek, DNA lifestyle, DNA lifestyle onderzoek, Persoonlijk voedingsplan, Kans op ziekten, Medicatie response
Basisprijs€ 205,79
Basisprijs voor variant€ 205,79
Verkoopprijs: € 249,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 205,79
Korting
Bedrag BTW€ 43,21
Standaard prijs:
Bekijk voorbeeld rapportage

Beschrijving

Nutri-Gene DNA leefstijl test

De Nutri-Gene DNA leefstijl test richt zich op het optimaliseren van je leefstijl en preventie. Dit onderzoek richt zich op 32 onderdelen met betrekking tot leefstijl. Je resultaten ontvang je in een persoonlijk resultatenboek, samen met praktische tips om je leefstijl en voedingspatroon aan te passen aan de werking van je genen voor een optimale einduitkomst.

Het Nutri-Gene DNA onderzoek bevat de volgende hoofdstukken:

Hoodstukken DNA onderzoek Nutri Gene

Unieke genetische code

Je DNA geeft je veel informatie over de manier waarop je lichaam werkt. De Nutri-Gene DNA leefstijl test geeft je onder andere inzicht in welke vetten je het beste verteerd, wat je ideale slaapritme is, op welke manier je het beste kunt sporten en herstellen en met welke vitaminebehoeften je mogelijk extra rekening moet houden. Het Nutri Gene DNA leefstijl onderzoek geeft inzicht in 32 verschillende leefstijl gerelateerde onderdelen met als doel meer bewustwording van de werking van jouw lichaam. Met de verkregen informatie en de tips in je persoonlijke resultatenboek kun je waar gewenst wijzigingen aanbrengen in je leefstijl en eetpatroon. Met onze bloedtesten kun je vervolgens nagaan of de doorgevoerde wijzigingen ook een gunstig effect hebben op je bloedwaarden.

Door middel van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten kunnen we je adviseren over de volgende onderdelen:

Overzicht Nutri Gene


Privacy waarborg

Privacy en DNA is een zeer belangrijke combinatie. Jouw privacy is belangrijk voor ons en we leggen graag uit waar wij rekening mee houden.

1. Omvang dataset
Big Data is populair, ook in de wereld van DNA onderzoek. Sommige DNA bedrijven bekijken duizenden genen en leveren maar een kleinschalig rapport aan de consument. We noemen dit datagedreven bedrijven en staan hier ver vandaan. Mijnlabtest kijkt alleen op de plaatsen in het DNA die nodig zijn voor het maken van je rapport, en nergens anders. Hetzelfde geldt voor ons laboratorium in Scandinavië.

2. Europees laboratorium
Ons laboratorium is gevestigd in Scandinavië, voor ons een bewuste keuze. Veel DNA materiaal wordt naar Amerika gestuurd, maar vanwege de Amerikaanse Patriot Act zijn gegevens lastiger te beschermen. Om die reden is er ook een EU-US privacy shield nodig wanneer er gevoelige gegevens met Amerika gedeeld worden.

3. Barcode systeem
Onze DNA testen bevatten een registratiecode met een extra beveiligingscode en we hanteren een systeem dat herkent of een sample is ingevoerd. Ons lab ontvangt enkel het sample met de barcode en beschikt dus nooit over persoonsgegevens.

4. Geen enge ziektebeelden
Als je een DNA leefstijl onderzoek aanvraagt wil je wellicht niet met ziektebeelden geconfronteerd worden. Wij begrijpen dit en zorgen ervoor dat een leefstijlonderzoek ook echt alleen over leefstijl gaat, niet over ziekten. Dit is overigens niet vanzelfsprekend; er zijn DNA onderzoeken die ziektebeelden in leefstijlpakketten verwerken.

5. Het recht vergeten te worden
Mijnlabtest is geen datagedreven bedrijf, wij vinden het geen enkel probleem als je je gegevens wilt laten verwijderen. We slaan een kopie van je rapport op zodat we je een kopie kunnen sturen mocht je je rapport kwijt zijn. Als je niet wilt dat we je rapport of gegevens bewaren dan kun je dat bij ons aangeven en zorgen wij ervoor dat alles verwijderd wordt.

Waar moet een goed DNA onderzoek aan voldoen

VINKJEWaarborging van je privacy
VINKJEOverzichtelijke en bruikbare adviezen 
VINKJENiet meer data genereren dan nodig is voor het rapport
VINKJEUitvoering in Europees ISO gecertificeerd laboratorium
VINKJEBewezen effectieve genmuaties (SNP's) gebruiken

  • Vraag informatiepakket aan

    Vraag hier uw informatiepakket aan.

    * Alleen voor artsen en therapeuten.

Informatiepakket