• 100% Privacy waarborg
  • Persoonlijke advies
  • ISO-gecertificeerd lab
  • Eenvoudig zelf afnemen
  • Assistentie & Support

Nutri-Gene pro

PrintenE-mailadres
Het Nutri-Gene pro DNA lifestyle onderzoek is gericht op lifestyle optimalisatie en preventie.
Ons onderzoek bied een compleet overzicht van uw aangeboren aanleg aangaande 62 lifestyle onderdelen.
Nutri Gene Pro
DNA hongergevoel4
DNA uitslag B12 - D5
Basisprijs€ 309,92
Basisprijs voor variant€ 309,92
Verkoopprijs: € 375,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 309,92
Korting
Bedrag BTW€ 65,08
Standaard prijs:
Bekijk voorbeeld rapportage

Beschrijving

Nutri-Gene pro, het meest complete DNA leefstijl onderzoek

De Nutri-Gene pro DNA leefstijl test geeft je inzicht in je genen, zowel ter preventie als voor het optimaliseren van je leefstijl en gezondheid. De 62 verschillende onderdelen die onderzocht worden geven een compleet overzicht van jouw aanleg met betrekking tot leefstijl. In jouw persoonlijke resultatenboek geven we je bruikbare tips om je leefstijl en eetpatroon waar nodig aan te passen aan de werking van je genen om zo het beste uit jezelf te halen.

Het Nutri-Gene pro onderzoek bevat de volgende hoofdstukken:

Hoodstukken Nutri Gene pro

 

Unieke genetische code

Je genen bevatten ontzettend veel nuttige informatie die je kunt gebruiken voor het verbeteren van je leefstijl en gezondheid. Ze geven inzicht in hoe jouw lichaam werkt, onder andere op het gebied van voeding, sport, biologische veroudering en stofwisseling. De Nutri-Gene pro DNA leefstijl test geeft je inzicht in 62 verschillende leefstijl onderdelen waardoor je je bewust wordt van de werking van je lichaam. Ieder onderzoek bij de Nutri-Gene pro DNA test combineert informatie over jouw genen met persoonlijk advies, met relevante wetenschappelijke achtergrond. Als je zicht hebt op je genetische sterke en zwakkere punten kun je, waar nodig, aanpassingen doorvoeren in je leefstijl en voedingspatroon om zo je maximale potentieel te bereiken. Met onze bloedtesten kun je vervolgens nagaan of deze veranderingen ook het gewenste effect hebben op je bloedwaarden. Met de resultaten van de Nutri-Gene pro DNA leefstijl test kunnen we je adviseren over de volgende onderdelen:

overzicht Nutri Gene pro

Privacy waarborg

Privacy en DNA is een zeer belangrijke combinatie. Jouw privacy is belangrijk voor ons en we leggen graag uit waar wij rekening mee houden.

1. Omvang dataset
Big Data is populair, ook in de wereld van DNA onderzoek. Sommige DNA bedrijven bekijken duizenden genen en leveren maar een kleinschalig rapport aan de consument. We noemen dit datagedreven bedrijven en staan hier ver vandaan. Mijnlabtest kijkt alleen op de plaatsen in het DNA die nodig zijn voor het maken van je rapport, en nergens anders. Hetzelfde geldt voor ons laboratorium in Scandinavië.

2. Europees laboratorium
Ons laboratorium is gevestigd in Scandinavië, voor ons een bewuste keuze. Veel DNA materiaal wordt naar Amerika gestuurd, maar vanwege de Amerikaanse Patriot Act zijn gegevens lastiger te beschermen. Om die reden is er ook een EU-US privacy shield nodig wanneer er gevoelige gegevens met Amerika gedeeld worden.

3. Barcode systeem
Onze DNA testen bevatten een registratiecode met een extra beveiligingscode en we hanteren een systeem dat herkent of een sample is ingevoerd. Ons lab ontvangt enkel het sample met de barcode en beschikt dus nooit over persoonsgegevens.

4. Geen enge ziektebeelden
Als je een DNA leefstijl onderzoek aanvraagt wil je wellicht niet met ziektebeelden geconfronteerd worden. Wij begrijpen dit en zorgen ervoor dat een leefstijlonderzoek ook echt alleen over leefstijl gaat, niet over ziekten. Dit is overigens niet vanzelfsprekend; er zijn DNA onderzoeken die ziektebeelden in leefstijlpakketten verwerken.

5. Het recht vergeten te worden
Mijnlabtest is geen datagedreven bedrijf, wij vinden het geen enkel probleem als je je gegevens wilt laten verwijderen. We slaan een kopie van je rapport op zodat we je een kopie kunnen sturen mocht je je rapport kwijt zijn. Als je niet wilt dat we je rapport of gegevens bewaren dan kun je dat bij ons aangeven en zorgen wij ervoor dat alles verwijderd wordt.

Waar moet een goed DNA onderzoek aan voldoen

VINKJEWaarborging van je privacy
VINKJEOverzichtelijke en bruikbare adviezen 
VINKJENiet meer data genereren dan nodig is voor het rapport
VINKJEUitvoering in Europees ISO gecertificeerd laboratorium
VINKJEBewezen effectieve genmuaties (SNP's) gebruiken

 

  • Vraag informatiepakket aan

    Vraag hier uw informatiepakket aan.

    * Alleen voor artsen en therapeuten.

Informatiepakket