• 100% Privacy waarborg
 • Persoonlijke advies
 • ISO-gecertificeerd lab
 • Eenvoudig zelf afnemen
 • Assistentie & Support
Wat staat er in ons DNA

 

Visie

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor de Healthcare industrie en particulieren. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken ieder individu de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. We werken samen met artsen en therapeuten om de kwaliteit van de behandeling en de interpretatie van de testen te waarborgen.

We werken uitsluitend met partners die dezelfde kernwaarden als mijnlabtest.nl hebben.

Zo zijn we bijvoorbeeld een exclusieve samenwerking aangegaan met gerenommeerd Europees laboratorium voor onze DNA testen, een partner die dezelfde visie en integriteit heeft als wij. Omdat het gaat om aanzienlijke hoeveelheden persoonlijke gezondheidsinformatie staat privacy en integriteit zeer hoog in het vaandel en zorgen we er voor dat uw data alleen bij u terecht komt.

 

Onze waarden

 Gnoccisautanvoorsite

»Gnothi seauton« (Grieks: γνωθι σεαυτόν)! Of »Ken uzelf« was boven de ingang van de oude tempel van Apollo in Delphi ingekerfd. Al in de oudheid, was zelfkennis het grootste goed. De oude Grieken zagen dit vooral in spirituele zin. Met de ontwikkeling van de wetenschap, heeft de mens de mogelijkheid gekregen om zichzelf te bestuderen op moleculair genetische niveau.

Mijnlabtest.nl gelooft dat ieder persoon het recht heeft om zijn of haar genetische achtergrond te leren kennen om zodoende een van een optimaal leven te genieten. 

 

Missie en waarden 

De missie van Mijnlabtest.nl is om oplossingen te bieden waardoor mensen optimaal kunnen functioneren. Samen met u kunnen wij dit bereiken door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en ontwikkelingen binnen de genetica.  Deze ontdekkingen en ontwikkelingen zijn volgens de hoogste kwaliteitsnormen vertaald naar overzichtelijke oplossingen met praktische toepassingen voor consumenten en praktijkhouders.

De fundamentele waarden van mijnlabtest.nl zijn:

 • wetenschappelijke excellentie
 • vooruitgang
 • zorg
 • vertrouwen
 • ethiek
 • vriendelijkheid

 

Ons Logo

 Mijnlabtest Kaal

Ontmoet Jannes…

Jannes is een belangrijk onderdeel van onze communicatie, u zult hem overal tegen komen. Op de DNA kits, folders, kaartjes en zelfs op uw persoonlijk DNA naslagwerk.

Jannes geïllustreerd als een abstract voortbewegend mannetje, houdt van bewegen en is altijd gefocust op vooruitgang. Hij draagt zijn DNA, net als wij, altijd met zich mee. Omdat Jannes zijn DNA heeft ontdekt en zijn lifestyle daar op aanpast kan hij een zo lang en gezond mogelijk leven leiden. Tot slot is Jannes blauw van kleur. Blauw staat voor integriteit en oprechtheid, dit zijn voor ons de belangrijkste eigenschappen als het gaat om uw genetische informatie, dat moet vertrouwelijk en persoonlijk zijn. Deze kernwaarden passen perfect bij ons bedrijf. Waarbij onder andere kennis, integriteit en vooruitgang belangrijke kernwaarden zijn.

 

 

 • Vraag informatiepakket aan

  Vraag hier uw informatiepakket aan.

  * Alleen voor artsen en therapeuten.

Informatiepakket