Inloggen

Inloggen Mijnlabtest.nl

Username *
Password *
Onthouden

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Mijnlabtest.nl

www.mijnlabest.nl vloeit voort uit de behoefte naar goede en betrouwbare diagnostiek voor healthcare professionals. We zien een groeiende behoefte naar accurate diagnostiek zodat er een optimale therapievorm ingezet kan worden en men het resultaat van deze behandelingen goed kan monitoren. Daarbij vinden we het belangrijk dat ook de consument zelf de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid.


Wij geloven dat we hier een belangrijke rol in kunnen spelen met onder andere onze DNA-, bloed- en urinetesten. We zien onze DNA onderzoeken als een blueprint van jezelf, een gegeven dat niet veranderd. Als we weten hoe onze opname van voedingstoffen in elkaar steekt, dan kunnen we hier rekening mee houden in ons dagelijks dieet en lifestyle. Het is dus een handleiding die voor de lange termijn mensen gezonder en fitter kan houden.


Stel dat 3 mensen op hetzelfde moment een identieke sinaasappel eten, dan kan het heel goed zijn dat bij alle 3 de proefpersonen het vitamine C level tot een verschillend niveau stijgt. Dit heeft met genetica te maken. Sommige mensen nemen nutriënten en voeding anders op dan andere. Daarom zou het kunnen dat een persoon meer van een bepaalde stof binnen moet krijgen om hetzelfde niveau te bereiken als een ander persoon. Als we dit door middel van onze DNA onderzoeken weten, kunnen we hier rekening mee houden in ons dieet. En zullen we minder snel nutritionele tekorten ontwikkelen en beter op het ideale niveau blijven.
Daarnaast willen we natuurlijk ook graag de actuele status van het lichaam weten. Daar hebben we onze andere specifieke testen voor. We adviseren mensen om naar hun genetische voorkeuren te leven. Bij twijfel kan men, zo nu en dan, preventief een actuele status van nutriënten meten.


Mensen die bijvoorbeeld genetisch gezien een laag vitamine B12 level hebben, kunnen er goed aan doen om bij vermoeidheid al snel wat extra B12 Methyl en Adenosyl cobalamine in te nemen. Zij zullen bijvoorbeeld ook vaker aangeven vermoeid te zijn. Deze symptomen kunnen aanleiding zijn om het actuele B12 level te testen middels onze zelftest.
De komende maanden zullen we steeds meer testen gaan aanbieden, zodat u als healthcare professional uw cliënten optimaal kunt ondersteunen qua gepersonaliseerd genetisch lifestyleplan en bij het meten van acute belangrijke bloed-, speeksel- en urinewaarden.


Graag willen wij u uitnodigen regelmatig onze website www.mijnlabtest.nl te bezoeken voor de nieuwste ontwikkelingen.

  • Vraag informatiepakket aan

    Vraag hier uw informatiepakket aan.

    * Alleen voor artsen en therapeuten.